Stoelmassage is een massage die gegeven wordt op een comfortabele stoel die daar speciaal geschikt voor is. Het is een verkorte vorm van de traditionele Japanse Shiatsu (acupressuur ook wel drukpuntmassage genoemd). Het is preventief bedoeld voor spanningsklachten als gevolg van stress of een niet optimale werkhouding. De stoelmassage biedt een ontspannende massage voor nek, schouders, rug en eventueel armen en handen. Eventuele knopen rond het schoudergebied kunnen ook worden behandeld.

Met behulp van duimen, vingers, handpalmen en onderarmen oefent de masseur druk uit om lichamelijke functies te stimuleren en blokkades in het lichaam te verhelpen. Het doel is dat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen en het lichaam zich weer kan herstellen. Ook kan de masseur bepaalde gewrichten mobiliseren en strekken. Een stoelmassage duurt ongeveer 20 minuten maximaal 30 minuten.

Stoelmassage is laagdrempelig en geschikt voor bijna iedereen. Je hebt weinig tijd nodig en je krijgt snel nieuwe energie, ontspanning en je blijft gewoon volledig gekleed. Vandaar ook het succes van stoelmassage op o.a. beurzen en bij bedrijven. Mocht u als bedrijf interesse hebben in stoelmassage voor uw werknemers maken wij graag een offerte voor u!

In overleg kan stoelmassage ook aan huis gegeven worden. Wij informeren u graag.